Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi pe autostrada in moscova" (5.14 secunde)
Intrevederea trilaterala dintre presedintele rus Dmitri Medvedev, presedintele moldovean Vladimir Voronin si liderul de la Tiraspol Igor Smirnov (foto) ar putea avea loc in 18 martie la Moscova, la initiativa Kremlinului, a anuntat presedintele transnistrean.
Potrivit lui Azimov, Moscova inarmeaza Armenia, cel mai apropiat aliat al sau din Caucaz, sub pretextul ca inlocuieste armamentul de la o baza militara rusa din orasul armean Gyumri. Atat Moscova, cat si Erevanul au negat vehement ca Rusia furnizeaza armament Armeniei.
Presedintele rus Dmitri Medvedev (foto) i-a trimis omologului moldovean, Vladimir Voronin, in ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 5 aprilie, un mesaj in care isi exprima disponibilitatea de a sprijini Republica Moldova in exercitarea mandatului de la presedintia CSI.
Rusia nu va relua contactele cu NATO daca alianta nu anuleaza exercitiile militare din Georgia, au amenintat oficiali de la Moscova. NATO suspendase anterior, unilateral, cooperarea cu Rusia, in septembrie 2008, dupa razboiul din Georgia si a anuntat abia luna trecuta o reluare a cooperarii.
Acordul din ianuarie ce a pus capat disputei dintre Kiev si Moscova pe problema gazului natural ar trebui revizuit deoarece dezavantajeaza Ucraina, aprecia presedintele Viktor Iuscenko (foto). "Trebuie sa tratam problema relatiei pe gaze de o maniera mai deschisa, pe baza unor principii clare.
Polonia a cerut joi o explicatie Rusiei, dupa aparitia articolului de pe site-ul Ministerului Apararii de la Moscova, in care Polonia este considerata partial responsabila pentru izbucnirea celui de-Al Doiela Razboi Mondial, inca un obstacol in calea imbunatatirii relatiilor ruso-poloneze.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene.
Este a doua oara in ultimele 24 de ore cand presedintele american se incurca in functiile lui Vladimir Putin. Luni, in timpul intalnirii cu presedintele rus Dmitri Medvedev, Obama amintea jurnalistilor ca se va intalni cu presedintele, pardon, premierul Putin.
Vicepresedintele american Joe Biden (foto) a aparat joi, la Tbilisi, integritatea teritoriala a Georgiei si aspiratia fostei republici sovietice de a adera la NATO, la un an dupa conflictul cu Rusia, dar a cerut mai multe progrese democratice in aceasta tara din Caucaz.
Daca se dovedeste ca un fabricant, oriunde ar fi el - in Oceanul Arctic sau in America - livreaza armament de razboi gruzinilor, decretul va fi aplicat", a avertizat Dmitri Rogozin.
El a subliniat in cadrul primei sale conferinte de presa de la numirea lui in noua functie ca trebuie intarita cooperarea cu Moscova pe subiecte "de interes comun", cum ar fi lupta impotriva terorismului.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Cum isi rezolva adversarii Basescu si Putin", pe care il puteti citi in continuare. Boris Nemtov, fost vicepremier al Rusiei in perioada Eltin, a fost arestat la Moscova pentru participarea la un miting neautorizat.
Puteti citi in continuare partea a 3-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... Ar mai fi ajuns Traian Basescu presedinte in absenta episodului Geoana in vizita la Vintu? ... In mod cert, ce s-a intamplat acolo a reprezentat o confirmare a lucrurilor pe care Basescu le tot spunea.
Romania, a patra putere in stat (Autor: DAN CONSTANTIN) Vocea strazii impune si dorintele romanilor in calculele facute la Washington, Bruxelles si Moscova Agenda politicii romanesti este facuta de zece zile de anonimii care demonstreaza in intreaga tara.
FRANTA SI RUSIA, DISPUTA DURA PE TEMA SIRIEI. BASESCU TARASTE ROMANIA LANGA MOSCOVA Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat, azi, la Palatul Elysee, ca nu exista alta solutie pentru incetarea macelului din Siria decat plecarea lui Bashar al-Assad.
s-a depasit orice limita", pe care o puteti citi in continuare. Face ce face Laszlo Tokes si revine in centrul atentiei, periodic, cu cate o declaratie menita sa inflameze spiritele.
Razboi langa Romania, pana pe 9 mai Pe surse sau direct, generalii americani care au vizitat de curand Bucurestiul ne-au comunicat: ... Romania ajunge din nou in prima linie a frontului, daca Putin ocupa estul si sudul Ucrainei.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu.
Dupa ce Loganul realizat de Renault s-a dovedit o afacere profitabila, nemtii de la Volkswagen au decis sa se implice si ei in sectorul asa-numitelor autoturisme "low cost", "ieftine", cu o operatiune practic identica celei a colosului francez.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze. ... Rusul a investit in clubul londonez de fotbal aproape 837 de milioane de dolari in cei patru ani de cand este patron.
google-analytics.com